OPLOSSINGEN

Tata Steel IJmuiden

Tata Steel IJmuidenRENOVATIE BLUSTOREN 21

Wie kan een complete blustoren renoveren tijdens productie?

OPLOSSING

VTG heeft het een revolutionaire methode toegepast om een blustoren tijdens productie te renoveren. En nieuwe blustoren bouwen was niet mogelijk dus bracht de creativiteit van VTG de uitkomst. Hydrodemolition, spuitbeton, demonteren en monteren van een nieuw deel van de blustoren waren onderdeel van de scope. Een multidisciplinair project van uitzonderlijk niveau. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden dus bekijk onderstaande projectfilm om een impressie te krijgen van dit bijzondere project.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.