OPLOSSINGEN

OVER ONS

Efficiënt en onder tijdsdruk werken in moeilijke omstandigheden, met minimale overlast en beheersbare risico’s voor mens en milieu. Deze voor VTG belangrijke criteria vragen steeds nieuwe toepassingen en stellen ons dus telkens voor nieuwe uitdagingen. Daarom zijn wij ook zo trots op onze vakbekwame gecertificeerde professionals , die op verzoek van en samen met onze klanten dag in dag uit creatieve oplossingen bedenken en zo vormgeven aan de toekomst van de betonreparatietechniek in het algemeen en spuittechniek in het bijzonder.

Wij geloven dat in het fysiek zware renovatiewerk een duurzame inzet van de werknemers een steeds belangrijkere rol zal spelen. VTG zet dan ook vol in op de meest geavanceerde technologie, en werkt als een van de marktleiders en pioniers op dit gebied als multidisciplinaire hoofdaannemer op projecten wereldwijd. Doordat wij op deze wijze onze projecten optimaal kunnen uitvoeren, worden grenzen verlegd!

Advies

SAMEN HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

Door vanaf de start van uw project optimaal gebruik te maken van onze expertise in beton, kunt u uzelf, uw eventuele opdrachtgevers of de uiteindelijke gebruikers veel tijd, energie en geld besparen. Betrekt u ons al bij de voorbereiding van uw project, dan nemen wij de tijd om alle stakeholders te leren kennen en eventuele technische obstakels te signaleren. Tevens adviseren wij u graag vrijblijvend over aanpak en begroting, en soms kunnen we zelfs nieuwe, creatieve oplossingen bedenken voor onmogelijk lijkende taken.

Equipment

Equipment ULTRA HOGE DRUK BETONPOMPEN EN GEAVANCEERDE MENGTECHNIEK

Een optimaal resultaat, voor iedere spuitapplicatie, wordt bereikt door de combinatie van hightech betonpompen in combinatie met geavanceerde menginstallaties. Het doseren van aanmaakwater en eventuele hulpstoffen dient uitermate nauwkeurig te geschieden om tot de best mogelijke kwaliteit te komen.

Machines en installaties in eigen beheer:

  • Hogedruk pistonpompen
  • Wormpompen (precisie aangietingen)
  • Aggregaten & compressoren
  • Vrachtwagens
  • Hogedrukunits 500-3000 bar
  • Handgereedschappen en overige benodigdheden

Doordat VTG Beton beschikt over een enorm machinepark en een ruime opslagcapaciteit kan iedere opdrachtgever snel en adequaat worden bediend.

TOTAL SAFETY CONCEPTS

VTG streeft bij elke opdracht naar een 100% veilige werkplek, conform strenge SHEQ-normen. Dus ook op uw bouwproject is de veiligheid gewaarborgd.

Duurzaam

Duurzame techniek, veilig voor mens, milieu en omgeving

VTG streeft bij elke opdracht naar een 100% veilige werkplek, conform strenge SHEQ-normen. Dus ook op úw bouwproject is de veiligheid gewaarborgd.

Kwaliteit

INNOVATIEVE TECHNIEK, CREATIEVE MENSEN

De betonreparatie blijft zich ontwikkelen. Onze expertise en praktijkervaring vormen een solide basis voor een inspirerend ‘co-makership’ met de producenten van onze machines. Zij gebruiken onze praktijkervaring dankbaar als input voor nieuwe oplossingen.

Terwijl onze creatieve professionals in de praktijk altijd bereid zijn om een stap verder te gaan bij het bedenken van innovatieve oplossingen voor steeds nieuwe uitdagingen. Voor zover dit binnen de normen van een veilige uitvoering kan, natuurlijk.

Internationaal

WERELDWIJD OPSCHAALBAAR

Als dé specialist en marktleider in complexe renovatie-projecten voeren wij overal ter wereld opdrachten uit. Als partner van grote internationale (bouw)ondernemingen of als hoofdaannemer, voor het snel oplossen van een nijpend probleem.

Bent u verantwoordelijk voor renovatie van industriële installaties of voor langlopende sloop- en herbouwprojecten in wegenbouw en infrastructuur? Ziet u zich geconfronteerd met een calamiteit tijdens een (beton)bouwproject? U kunt altijd op ons rekenen voor een snelle en professionele interventie. Geen klus is te complex voor onze professionals, ondersteund door ons uitgebreide, grotendeels gerobotiseerde machinepark.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.