Oplossingen

Beton heeft onderhoud nodig en hiervoor zijn wij gespecialiseerd in verschillende disciplines.
Of het nu spuitbeton, handmatige reparaties, injectiewerk, fireproofing of vuurvast betreft, wij bieden onze opdrachtgevers altijd de beste oplossing!

Bent u benieuwd of onze reparatietechnieken ook voor úw project nuttig zijn? Als High-End onderneming en adviseur op dit gebied vertellen wij u graag alles over onze betonreparatie-oplossingen.

Hydrodemolition

Hydrodemolition

VTG werkt nauw samen met Aqua Demolition Services B.V. Door krachten te bundelen staan wij garant voor veiligheid, innovatie en gegarandeerde capaciteit, onder hoge tijdsdruk.

Meer lezen
Injecteren van Beton

Injecteren van Beton

Het ontwerp van hedendaagse constructies wordt zorgvuldig gedaan. Maar toch kunnen er ondanks alle inspanningen toch lekkages of holle ruimtes ontstaan. VTG Beton biedt hiervoor talloze oplossingen om problemen snel, doeltreffend en duurzaam op te lossen. VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

Meer lezen
Shotcrete Applicatie en Vuurvast Spuitbeton

Shotcrete Applicatie en Vuurvast Spuitbeton

Verbrandingsinstallaties zijn altijd voorzien van hittebestendige systemen. Deze vuurvaste producten hebben periodiek onderhoud nodig waarbij de downtime van de installatie veelal cruciaal is. Deze methode is uitermate geschikt om tijdens de nieuwbouw van de installatie of tijdens een bedrijfsstop in te zetten.

Meer lezen
Spuitbeton

Spuitbeton

Zoekt u een methode voor het herstellen van grotere betonschades of wilt u modeleren met beton zonder ingewikkelde bekisting, dan is spuitbeton een ideaal product. Wij leveren maatwerk voor iedere klant omdat wij beschikken over een wijde range van (spuit)betonpompen. Zowel “droge” als “natte spuitsystemen” hebben wij voor u beschikbaar. VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

Meer lezen
Fireproofing

Fireproofing

Brand en belasting door hoge temperaturen, vraagt adequate bescherming van constructies. Indien dit niet of onvoldoende wordt uitgevoerd resulteert dit in een ongecontroleerd bezwijken van het bouwdeel. Fireproofing of brandwerende systemen bieden hiervoor uitkomst.

Meer lezen
(Handmatige) betonreparaties

(Handmatige) betonreparaties

Kleine schades zijn prima handmatig te repareren. Vaak gaat het in dit geval om mechanische schades of kleine imperfecties tijdens nieuwbouw. Ook het afwerken van fundaties en ondersabelingen worden vaak handmatig uitgevoerd. VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

Meer lezen