OPLOSSINGEN

Hydrodemolition

Hydrodemolition

VTG werkt nauw samen met Aqua Demolition Services B.V. Door krachten te bundelen staan wij garant voor veiligheid, innovatie en gegarandeerde capaciteit, onder hoge tijdsdruk.

Injecteren van Beton

Injecteren van Beton

Het ontwerp van hedendaagse constructies wordt zorgvuldig gedaan. Maar toch kunnen er ondanks alle inspanningen toch lekkages of holle ruimtes ontstaan. VTG Beton biedt hiervoor talloze oplossingen om problemen snel, doeltreffend en duurzaam op te lossen.
VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

Shotcrete Applicatie en Vuurvast Spuitbeton

Shotcrete Applicatie en Vuurvast Spuitbeton

Verbrandingsinstallaties zijn altijd voorzien van hittebestendige systemen. Deze vuurvaste producten hebben periodiek onderhoud nodig waarbij de downtime van de installatie veelal cruciaal is. Deze methode is uitermate geschikt om tijdens de nieuwbouw van de installatie of tijdens een bedrijfsstop in te zetten.

Spuitbeton

Spuitbeton

Zoekt u een methode voor het herstellen van grotere betonschades of wilt u modeleren met beton zonder ingewikkelde bekisting, dan is spuitbeton een ideaal product. Wij leveren maatwerk voor iedere klant omdat wij beschikken over een wijde range van (spuit)betonpompen. Zowel “droge” als “natte spuitsystemen” hebben wij voor u beschikbaar. VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

Fireproofing

Brand en belasting door hoge temperaturen, vraagt adequate bescherming van constructies. Indien dit niet of onvoldoende wordt uitgevoerd resulteert dit in een ongecontroleerd bezwijken van het bouwdeel. Fireproofing of brandwerende systemen bieden hiervoor uitkomst.

(Handmatige) betonreparaties

(Handmatige) betonreparaties

Kleine schades zijn prima handmatig te repareren. Vaak gaat het in dit geval om mechanische schades of kleine imperfecties tijdens nieuwbouw. Ook het afwerken van fundaties en ondersabelingen worden vaak handmatig uitgevoerd.
VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.