OPLOSSINGEN

Fireproofing

Brand en belasting door hoge temperaturen, vraagt adequate bescherming van constructies. Indien dit niet of onvoldoende wordt uitgevoerd resulteert dit in een ongecontroleerd bezwijken van het bouwdeel. Fireproofing of brandwerende systemen bieden hiervoor uitkomst.

GESPOTEN SYSTEMEN OF BEPLATING?

De grootte van een project of esthetische overwegingen zijn veelal bepalend voor de materiaalkeuze.
In samenwerking met erkende leveranciers adviseren wij onze klanten van A tot Z, rekening houdend met veiligheid en de meest economische oplossing. Wij bedienen diverse opdrachtgevers van raffinaderijen, infra en industrie.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.