OPLOSSINGEN

Injecteren van Beton

Het ontwerp van hedendaagse constructies wordt zorgvuldig gedaan. Maar toch kunnen er ondanks alle inspanningen toch lekkages of holle ruimtes ontstaan. VTG Beton biedt hiervoor talloze oplossingen om problemen snel, doeltreffend en duurzaam op te lossen.
VTG Beton B.V. is gecertificeerd volgens de BRL 3201:2017 deel 1 en deel 2 (KOMO), VCA-P en NEN-EN-ISO 9001.

WELK SYSTEEM?

Ieder project vraagt een specifieke aanpak. Een juiste analyse voor aanvang van een project is uitermate belangrijk. De combinatie van de specifieke kennis van de klant en de expertise van VTG Beton B.V. leiden tot een optimaal resultaat. Wij werken met 1 & 2 componenten systemen en beschikken over uitstekend equipment voor kleine- en grote projecten.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.