OPLOSSINGEN

Zeesluis IJmuiden

Zeesluis IJmuidenBETONHERSTEL VAN ANKERBALKEN MET GROTE PRECISIE ZEESLUIS IJMUIDEN

Na bijna 100 jaar is de Noordersluis in IJmuiden aan vervanging toe. Een nieuwe, grotere zeesluis moet de bereikbaarheid van de haven van Amsterdam verbeteren voor de steeds groter wordende zeeschepen. Het samenwerkingsverband OpenIJ is verantwoordelijk voor het ontwerpen , bouwen, financieren en 26 jaar onderhouden van de nieuwe zeesluis. Tijdens de gehele bouw levert VTG betonreparateurs en ondersteunt Aqua Demolition Services B.V. (ADS) met diverse Hydrodemolition werkzaamheden.

OPLOSSING

Bij een project met deze enorme omvang zijn betonreparaties onontbeerlijk. Handmatige betonreparaties en het aanbrengen van spuitbeton zijn repeterende werkzaamheden. Injectiewerkzaamheden voor het afdichten van waterlekkages zijn geregeld noodzakelijk. VTG levert hier een nuttige bijdrage met het oplossen van diverse beton gerelateerde problemen.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.