OPLOSSINGEN

Shotcrete Applicatie en Vuurvast Spuitbeton

Verbrandingsinstallaties zijn altijd voorzien van hittebestendige systemen. Deze vuurvaste producten hebben periodiek onderhoud nodig waarbij de downtime van de installatie veelal cruciaal is. Deze methode is uitermate geschikt om tijdens de nieuwbouw van de installatie of tijdens een bedrijfsstop in te zetten.

DE BESTE KWALITEIT

De vuurvast producten worden veelal in big bags van 1000 kilo op het project geleverd. De verdere verwerking vindt plaats door toevoeging van water en eventuele hulpstoffen. Na het mengproces wordt het kant en klare product met behulp van een ultra hoge druk piston pomp verspoten. Bij de spuitnozzle wordt een versneller gedoseerd zodat de natte mortel voldoende aanvangssterkte heeft om aan een wand te hechten. De materialen die wij gebruiken worden ingekocht bij diverse leveranciers en zijn van hoge kwaliteit. Via ons wereldwijde netwerk en samenwerkingsverbanden, zijn wij in staat om over de gehele wereld projecten uit te voeren.

VOORDELEN SHOTCRETE APPLICATIE

  • Constante kwaliteit
  • Hoge productiviteit mogelijk (3 ton – 8 ton per uur)
  • Weinig stofvorming ten opzichte van “droge spuitmethode”
  • Uitermate laag rebound percentage (< 5% spuitverlies)
  • Grote laagdikte per arbeidsgang mogelijk
Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.