OPLOSSINGEN

Afvalstoffen Terminal Moerdijk

Afvalstoffen Terminal MoerdijkINSTALLEREN VUURVAST BEKLEDING NAVERBRANDER

Een nieuwe naverbrandingsinstallatie voorzien van een vuurvaste bekleding.

OPLOSSING

Snel en doeltreffend 1.400 ton vuurvast beton aanbrengen, vraagt speciale techniek. Shotcrete applicatie is voor dit soort projecten uitermate geschikt.
De nieuwe naverbrander bij ATM is door VTG voorzien van een laag hoogwaardige vuurvast beton. Met een productiesnelheid van 50 ton tot 110 ton per shift, is deze enorme hoeveelheid beton in sneltreinvaart gespoten. De naverbrander kan hierdoor voor de komende jaren, bedrijfszeker worden ingezet. De onderstaande projectfilm geeft een goed beeld van de omvang van dit project.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.