OPLOSSINGEN

Tata Steel IJmuiden

Tata Steel IJmuidenRENOVATIE RAILCONSTRUCTIE

Een railconstructie renoveren tijdens een stilstand?

OPLOSSING

In de industrie is gebrek aan tijd meer regel dan uitzondering. Toch is periodiek onderhoud noodzakelijk om een onverstoord productieproces mogelijk te maken. Door het combineren van specialistische kennis, hebben VTG en ADS het onmogelijke, mogelijk gemaakt. In slechts 3 weken tijd is de volledige railconstructie hersteld. Hydrodemolition had als grote voordeel dat de bestaande wapening en verankering kon worden hergebruikt. Na het aanbrengen van extra hulpwapening, heeft VTG snel en doeltreffend de railconstructie met behulp van een hoogwaardige gietmortel gerenoveerd. Het synergie effect van beide bedrijven heeft geresulteerd in een korte doorlooptijd en een resultaat waardoor de constructie weer vele jaren functioneert.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.