OPLOSSINGEN

Rohrdorfer Group, Oostenrijk

Rohrdorfer Group, OostenrijkSHOTCRETE CEMENT FABRIEK

Hoe installeer je ruim 400 ton vuurvast beton in één laag en binnen een krappe planning?

DE OPLOSSING

Een vaste (internationale) opdrachtgever van VTG zocht een methode om zo snel mogelijk, en in de hoogst haalbare kwaliteit, ruim 400 ton hoogwaardige vuurvast beton te installeren. Hoe hebben wij dit gerealiseerd?
Onze shotcrete methode, samen met onze gekwalificeerde medewerkers, maakt het mogelijk om grote hoeveelheden vuurvast materiaal te verspuiten met de garantie van een uitmuntende constante kwaliteit.

Deze producten worden vooraf tot een juiste consistentie gemengd en “nat” verpompt met een ultra hoge druk piston pomp. De benodigde additieven zorgen ervoor dat het product gespoten kan worden en een laagdikte van 300 mm1 in één arbeidsgang kan worden gerealiseerd.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.