OPLOSSINGEN

Holcim, Eclépens

Holcim, EclépensSHOTCRETE CYCLONEN

Shotcrete technologie wordt steeds meer toegepast.

OPLOSSING

Vanuit ons internationale netwerk krijgen wij met regelmaat buitenlandse projecten in opdracht. Diverse cementfabrieken in geheel Europa maken gebruik van onze diensten. Holcim bedienen wij al vele jaren. In Eclépens (Zwitserland) hebben wij de cyclonen voorzien van een nieuwe vuurvast bekleding. Vanwege de grote benodigde hoeveelheid vuurvast beton, heeft de klant wederom gekozen voor shotcrete applicatie. Down time kost geld, dus was een snelle uitvoeringsduur van groot belang. Ook hier heeft VTG een belangrijke bijdrage geleverd om het project keuring op tijd op te leveren.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

VTG Beton B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

 

Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij VTG Beton B.V. u een oplossing kan bieden? Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.